Coach Daniëlle

"Ik heb geleerd om te denken in oplossingen i.p.v. problemen"

Vanuit mijn vele ervaringen op verschillende vlakken zou ik jou goed kunnen ondersteunen. Bij mij hoef je niet te twijfelen dat ik niet eerlijk tegen je ben, ik ben direct en hou van aanpakken. Ik heb geleerd om te denken in oplossingen in plaats van problemen. Naar mijn idee kan iedereen het doel behalen wat diegene voor ogen heeft zo lang je maar geïnteresseerd bent en je best doet. Weet je nog niet wat je wil worden? Don’t worry, samen met jou wil ik jouw talenten en interesses ontdekken.

Daniëlle Wessels, 23 jaar oud, Emmen, coach bij Impacter sinds 2021

Ik woon met mijn moeder en zusje in Emmer-Compascuum. Sinds mijn 5e voetbal ik bij de plaatselijke voetbalvereniging in het dorp. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om actief bezig te zijn en zet ik me graag in voor anderen. Daarnaast hou ik van schrijven, lezen en gezellige dingen ondernemen met vrienden.

Lees ook de verhalen van de andere coaches

Alle coaches
Coach Brandon

"Ik help jou om verder te komen"

Vind jij het lastig om er achter te komen wat je wilt en kunt? En heb je hier door weinig motivatie? Als je wilt kunnen we bij Impacter samen kijken hoe ik je verder kan helpen. En als je twijfelt is dat helemaal geen probleem! Je kunt altijd vrijblijvend mee doen!

 

Kom in contact

Onze coaches staan voor je klaar om je op weg te helpen.