Coach Kayra

"Bij mij is geen vraag te gek!"

Heb jij een vraag, idee of probleem?

Kom bij mij met elke vraag die je ook maar hebt, ik kan over alles praten.

Kayra Kamci, 22 jaar, Emmen, coach bij Impacter sinds 2023

Mijn naam is Kayra en ik ben 22 jaar. Ik hou er van om met mensen te zijn en om jongeren te zien groeien naar de beste versie van zichzelf.

Wij zijn voor en door jongeren. Dit noem je ook wel peer-support. Heb jij een gaaf talent dat jij verder wilt ontwikkelen? Of zou jij altijd al willen leren om te kunnen draaien op een DJ-set?

Grijp je kans! Ik ben er voor jou, voor leuke en minder leuke dingen.

Lees ook de verhalen van de andere coaches

Alle coaches
Coach Stagiair gezocht!

"Wil jij stage lopen bij Impacter?"

Voor Impacter Emmen zoeken wij een stagiair voor +-16 uur per week (dagen in overleg). Als stagiair jongerencoach ondersteun je deelnemende jongeren (Impacters) vanuit jouw eigen kennis en ervaringen. Dit doe je samen met een team van andere jongerencoaches.

Coach Daniëlle

"Ik heb geleerd om te denken in oplossingen i.p.v. problemen"

Vanuit mijn vele ervaringen op verschillende vlakken zou ik jou goed kunnen ondersteunen. Bij mij hoef je niet te twijfelen dat ik niet eerlijk tegen je ben, ik ben direct en hou van aanpakken. Ik heb geleerd om te denken in oplossingen in plaats van problemen. Naar mijn idee kan iedereen het doel behalen wat diegene voor ogen heeft zo lang je maar geïnteresseerd bent en je best doet. Weet je nog niet wat je wil worden? Don’t worry, samen met jou wil ik jouw talenten en interesses ontdekken.

Coach Brandon

"Graag help ik jou verder bij jouw zoektocht"

Soms is het lastig om te weten wat je dromen zijn of wat je talent is. Dit is helemaal niet erg. Samen kijken we verder naar de mogelijkheden. En zullen we pas stoppen als jij tevreden bent.

 

Kom in contact

Onze coaches staan voor je klaar om je op weg te helpen.