Coach Evy

"Ik vind het erg belangrijk dat alles uitgesproken en geprobeerd kan worden"

In je jeugd kom je voor veel keuzes te staan die soms best lastig kunnen zijn. Graag zoek ik met jou uit waar je gelukkig van wordt. Dit wil ik doen met open gesprekken waarin alles besproken en geprobeerd kan worden. Ik kan goed luisteren en me goed inleven in anderen, hierdoor verwacht ik jou goed te kunnen begrijpen!

Evy Tempelman, 21 jaar oud, Emmen, coach bij Impacter sinds 2021

Ik woon op mezelf in Groningen en zit momenteel in het 4e jaar van de opleiding toegepaste psychologie. Ik heb binnen mijn opleiding de richting jeugd gedaan. Ik vind dit een erg leuke doelgroep, omdat het een belangrijke tijd in je leven is. Dit is ook één van de redenen dat ik super enthousiast ben om als jongerencoach aan het werk te zijn. Wil je een afspraak maken? Bel, mail, of stuur me een appje: 06 83823556.

Hobby’s: met vrienden afspreken, dansen, lezen, films kijken. 

Lees ook de verhalen van de andere coaches

Alle coaches
Coach Stagiair gezocht!

"Wil jij stage lopen bij Impacter?"

Voor Impacter Emmen zoeken wij een stagiair voor +-16 uur per week (dagen in overleg). Als stagiair jongerencoach ondersteun je deelnemende jongeren (Impacters) vanuit jouw eigen kennis en ervaringen. Dit doe je samen met een team van andere jongerencoaches.

Coach Daniëlle

"Ik heb geleerd om te denken in oplossingen i.p.v. problemen"

Vanuit mijn vele ervaringen op verschillende vlakken zou ik jou goed kunnen ondersteunen. Bij mij hoef je niet te twijfelen dat ik niet eerlijk tegen je ben, ik ben direct en hou van aanpakken. Ik heb geleerd om te denken in oplossingen in plaats van problemen. Naar mijn idee kan iedereen het doel behalen wat diegene voor ogen heeft zo lang je maar geïnteresseerd bent en je best doet. Weet je nog niet wat je wil worden? Don’t worry, samen met jou wil ik jouw talenten en interesses ontdekken.

Coach Brandon

"Ik help jou om verder te komen"

Vind jij het lastig om er achter te komen wat je wilt en kunt? En heb je hier door weinig motivatie? Als je wilt kunnen we bij Impacter samen kijken hoe ik je verder kan helpen. En als je twijfelt is dat helemaal geen probleem! Je kunt altijd vrijblijvend mee doen!

 

Kom in contact

Onze coaches staan voor je klaar om je op weg te helpen.