Coach Stagiair gezocht!

"Wil jij stage lopen bij Impacter?"

Voor Impacter Emmen zoeken wij een stagiair voor +-16 uur per week (dagen in overleg). Als stagiair jongerencoach ondersteun je deelnemende jongeren (Impacters) vanuit jouw eigen kennis en ervaringen. Dit doe je samen met een team van andere jongerencoaches.

Voor Impacter Emmen zoeken wij een stagiair voor +-16 uur per week (dagen in overleg). Als stagiair jongerencoach ondersteun je deelnemende jongeren (Impacters) vanuit jouw eigen kennis en ervaringen. Dit doe je samen met een team van andere jongerencoaches. Je gaat op zoek naar de vraag achter de vraag. Je luistert, vraagt door en gaat samen op zoek naar een plek in de stad waar de jongere aan de slag kan. Jij krijgt er energie van om jongeren te motiveren in het ontdekken en inzetten van hun talent. Daarnaast ga je actief op zoek naar nieuwe Impacters. Op scholen, in de stad of bij sportverenigingen. Middels trainingen, workshops of gastlessen; of heb je zelf een ander tof idee?

Tijdens deze stage krijg je de kans om zowel mee te draaien in de groepsactiviteiten als in individuele trajecten. Tijdens jouw leertraject heb je regelmatig contact met je stagebegeleider en je stagecoach. Voor je stage ontvang je geen stagevergoeding en reiskosten vergoeding. Wel worden de benzinekosten die je tijdens je stage uren maakt (werk/werk) vergoed. De voorkomende werkzaamheden tijdens je stage bestaan uit:

  • Clientcontacten
  • Meedraaien met de groepsactiviteiten
  • Administratie
  • Teamvergaderingen
  • Ontmoetingsgroep met andere stagiaires

Interesse?

Heb je interesse om stage te lopen bij Impacter Emmen? Stuur dan een mail naar: judith@impacteremmen.nl  of bel naar 06 82695815.

Lees ook de verhalen van de andere coaches

Alle coaches
Coach Evy

"Ik vind het erg belangrijk dat alles uitgesproken en geprobeerd kan worden"

In je jeugd kom je voor veel keuzes te staan die soms best lastig kunnen zijn. Graag zoek ik met jou uit waar je gelukkig van wordt. Dit wil ik doen met open gesprekken waarin alles besproken en geprobeerd kan worden. Ik kan goed luisteren en me goed inleven in anderen, hierdoor verwacht ik jou goed te kunnen begrijpen!

Coach Daniëlle

"Ik heb geleerd om te denken in oplossingen i.p.v. problemen"

Vanuit mijn vele ervaringen op verschillende vlakken zou ik jou goed kunnen ondersteunen. Bij mij hoef je niet te twijfelen dat ik niet eerlijk tegen je ben, ik ben direct en hou van aanpakken. Ik heb geleerd om te denken in oplossingen in plaats van problemen. Naar mijn idee kan iedereen het doel behalen wat diegene voor ogen heeft zo lang je maar geïnteresseerd bent en je best doet. Weet je nog niet wat je wil worden? Don’t worry, samen met jou wil ik jouw talenten en interesses ontdekken.

Coach Brandon

"Ik help jou om verder te komen"

Vind jij het lastig om er achter te komen wat je wilt en kunt? En heb je hier door weinig motivatie? Als je wilt kunnen we bij Impacter samen kijken hoe ik je verder kan helpen. En als je twijfelt is dat helemaal geen probleem! Je kunt altijd vrijblijvend mee doen!

 

Kom in contact

Onze coaches staan voor je klaar om je op weg te helpen.