Coach Charelle

"Ik geloof dat iedereen in staat is om te bereiken wat hij wil!"

Heb jij een vraag of wil je je interesses ontdekken?

Ik denk graag met je mee!

Charelle Stap, 19 jaar, coach bij Impacter sinds 2023

Hoi! Ik ben Charelle en ik ben 19 jaar oud. Ik vind het belangrijk om mensen te helpen bij hun persoonlijke groei en het ontdekken van wat ze leuk vinden. Met mijn ruime ervaring op verschillende gebieden ben ik goed in staat om je te ondersteunen bij je vragen en uitdagingen.

Ik kijk altijd naar oplossingen in plaats van vast te blijven zitten met problemen en ik ben een positief ingesteld persoon. Ik hou van duidelijkheid en structuur en deze principes pas ik toe in mijn begeleiding.

Ik geloof dat iedereen in staat is om te bereiken wat hij wil! Dus als je vragen hebt of als je geïnteresseerd bent in het ontdekken van nieuwe interesses, maar niet weet waar je moet beginnen, bel, mail of app mij dan! Samen kunnen we aan de slag gaan om je verder te helpen.

Lees ook de verhalen van de andere coaches

Alle coaches
Coach Daniëlle

"Ik heb geleerd om te denken in oplossingen i.p.v. problemen"

Vanuit mijn vele ervaringen op verschillende vlakken zou ik jou goed kunnen ondersteunen. Bij mij hoef je niet te twijfelen dat ik niet eerlijk tegen je ben, ik ben direct en hou van aanpakken. Ik heb geleerd om te denken in oplossingen in plaats van problemen. Naar mijn idee kan iedereen het doel behalen wat diegene voor ogen heeft zo lang je maar geïnteresseerd bent en je best doet. Weet je nog niet wat je wil worden? Don’t worry, samen met jou wil ik jouw talenten en interesses ontdekken.

Coach Jamienco

"Ik help je graag jouw tegenslag om te draaien in positiviteit!"

De afgelopen jaren heb ik veel ervaring mogen opdoen in het maatschappelijk werk. Ook studeer ik nog aan het Drenthe college en volg ik de opleiding Persoonlijk Begeleider Specifieke Doelgroepen. Ik heb de keuze gemaakt als jongerencoach bij Impacter aan de slag te gaan, omdat ik graag jongeren wil helpen en ondersteunen!

 

Kom in contact

Onze coaches staan voor je klaar om je op weg te helpen.