Coach Jamienco

"Ik help je graag jouw tegenslag om te draaien in positiviteit!"

De afgelopen jaren heb ik veel ervaring mogen opdoen in het maatschappelijk werk. Ook studeer ik nog aan het Drenthe college en volg ik de opleiding Persoonlijk Begeleider Specifieke Doelgroepen. Ik heb de keuze gemaakt als jongerencoach bij Impacter aan de slag te gaan, omdat ik graag jongeren wil helpen en ondersteunen!

 

Jamienco van Veen, 25 jaar, coach bij Impacter sinds 2023

Graag stel ik mijzelf even voor. Ik ben Jamienco van Veen, ik ben 25 jaar oud en woonachtig in Emmen. Ik houd van sociaal contact en ben graag met vrienden.

Vanuit mijn eigen verleden weet ik hoe vervelend een tegenslag kan zijn, ik zou jou graag willen helpen om samen jouw tegenslag om te draaien in positiviteit!

Lees ook de verhalen van de andere coaches

Alle coaches
Coach Charelle

"Ik geloof dat iedereen in staat is om te bereiken wat hij wil!"

Heb jij een vraag of wil je je interesses ontdekken?

Ik denk graag met je mee!

Coach Daniëlle

"Ik heb geleerd om te denken in oplossingen i.p.v. problemen"

Vanuit mijn vele ervaringen op verschillende vlakken zou ik jou goed kunnen ondersteunen. Bij mij hoef je niet te twijfelen dat ik niet eerlijk tegen je ben, ik ben direct en hou van aanpakken. Ik heb geleerd om te denken in oplossingen in plaats van problemen. Naar mijn idee kan iedereen het doel behalen wat diegene voor ogen heeft zo lang je maar geïnteresseerd bent en je best doet. Weet je nog niet wat je wil worden? Don’t worry, samen met jou wil ik jouw talenten en interesses ontdekken.

Kom in contact

Onze coaches staan voor je klaar om je op weg te helpen.